Pendlern

En skikkelig lettvekter

Pendlern er en superlett herresykkel i aluminium som veier kun 20kg. Dette er en ypperlig sykkel til hverdagsbruk, pendling og lengre sykkelturer.

Opprinnelig pris var: kr 17900.Nåværende pris er: kr 13990. inkl. Mva

Pendlern

En skikkelig lettvekter av en elsykkel på kun 20,5 kilo inkludert batteri på hele 378 watt/10,4Ah i rammen. Med gode hydrauliske skivebremser og et robust og lett girsystem er denne sykkelen laget for deg som vil kunne oppnå høy fart for egen hjelp men vil samtidig vil ha hjelp i bakkene.

Den kan også brukes med mange ulike typer dekk, inkludert piggdekk. Det er en fin sykkel til hverdagsbruk, pendling og lengre sykkelturer. 

Selv om denne sykkelen er bygget for å være lett og smidig så er 

Det mulig å montere på et bagasjebrett av universal type. Den kan også brukes med mange ulike typer dekk, inkludert piggdekk. 

Leveres komplett med skjermer og lys.

 

Vår mekaniker sier:

Sykkelen har 7 gir, men du får likevel et godt utvalg med tunge og lette gir tilsvarende de vanligste 8 og 9 girs systemer. Elsyklister bruker typisk færre gir når de sykler derfor gir det mening å redusere antall gir slik at det blir jevnere slitasje på de girene man faktisk har. Ved å prioritere større  forskjell mellom tannhjulene opprettholdes både lav og høy utveksling slik at den takler både bakker og flatmark godt.

Motor : AKM Navmotor

Batteri : 378 watt, 36 volt, 10,4Ah, Samsungceller

Bremser : Shimano MT200 hydrauliske skivebremser

Eltempo har valgt å inngå et samarbeid med Bikefinder
Bikefinder tilbyr den nyeste teknologien innen sporing.

Sykkeltyveri har utviklet seg til å bli et stort samfunnsproblem. Men med BikeFinder er det en løsning. En toppmoderne sporingsenhet basert på GPS-, GSM-og Bluetooth-teknologi, som enkelt integreres i alle typer sykler.

En utvidelsesmekanisme sikrer enheten inne i styret, noe som gjør det praktisk talt umulig å fjerne uten spesialverktøyene som følger med sporingsenheten din.

BikeFinder leveres også med en mobil app, der du som sykkeleier kan følge sykkelens posisjon når som helst og rapportere tyveri direkte i appen.Vårt team vil veilede deg i gjennfinning av sykkelen din.

Den kan spores inntil 100 meter under bakken.
Den kommer med intergrertbatteri som varer i ca 8 uker selv om kabel til trackeren klippes.
Trackeren ligger gjemt inne i sykkelen og lades automatisk fra elektrisiteten på sykkelen og er sporbar i hele Skandiavia, Tyskland og England.

Bikefinder har den høyeste gjenfinningsraten og gjør alt for å få sykkelen raskt tilbake til kunden i samarbeid med kunde politi og Tryg Forsikring.

Andre produkter

Supertilbud!

Flexer HS FOLD

Opprinnelig pris var: kr 28995.Nåværende pris er: kr 23995. inkl. Mva

Supertilbud!

Tektro hydrauliske bremser HD-M285, et sett.

Opprinnelig pris var: kr 469.Nåværende pris er: kr 399. inkl. Mva

Supertilbud!

Lader

Opprinnelig pris var: kr 799.Nåværende pris er: kr 699. inkl. Mva

Ønsker du gode tilbud og oppdateringer fra oss?

Meld deg på vårt nyhetsbrev