CROSSWAY 20

Hybridsykkel med hydrauliske skivebremser og komponenter du kan stole på. Perfekt sykkel for byen og turer på langstrakte grusveier.

Opprinnelig pris var: kr 8499.Nåværende pris er: kr 7999.

Sikkerhet er når du vet at du kan få sykkelen til å stoppe når du må. Bremsekraft i bøtter og spann uansett vær med hydrauliske skivebremser. En sykkel som passer like bra i byen som på langstrakte grusveier. CROSSWAY 20 har en fantastisk ramme, dempergaffel og komponenter du kan stole på til en fantastisk pris.
CROSSWAY-serien har vært med oss i lang tid og solgts i bøtter og spann over hele verden. Med lang erfaring og mye utvikling bak rammen får du som kjøper et ordentlig kvalitetsprodukt uten at det koster skjorta. Rammen er lett og sittestillingen er komfortabel. Sykkelen trives like godt i byen som på langstrakte grusveier takket være dekk med en fin balanse mellom fart og komfort . Dempegaffel øker komfort, grep og sikkerhet. CROSSWAY finnes som vanlig og L-ramme. L-ramme betyr lavt innsteg så det blir enklere å komme seg på og av sykkelen.
  • Lettvektsramme i aluminium med komfortgeometri
  • Dempegaffel med lockout
  • Hydrauliske skivebremser
  • Shimano drivverk
  • Festepunkter for skjermer og bagasjebrett
  • Setepinne med demping og justerbar stem

Girhendel : Shimano Tourney FD-TY710

Bakregir : Shimano Acera, ST-EF505

Dekk : MERIDA K1171, 700x40C og MERIDA K1171, 700x40C

Matreale : CROSSWAY TFS III, aluminium

Kjede : Sunrace M84

Gaffel : Suntour NEX HLO, 63 mm travel, lockout

Eltempo samarbeider med Bikefinder!

Bikefinder tilbyr den nyeste teknologien innen sporing, som gjør sykkelen din sporbar over hele verden!

Sykkeltyveri har utviklet seg til å bli et stort samfunnsproblem. Men med BikeFinder er det en løsning. En toppmoderne sporingsenhet basert på GPS-, GSM-og Bluetooth-teknologi, som enkelt integreres i alle typer sykler.

En utvidelsesmekanisme sikrer enheten inne i styret, noe som gjør det praktisk talt umulig å fjerne uten spesialverktøyene som følger med sporingsenheten din.

BikeFinder leveres også med en mobil app, der du som sykkel-eier kan følge sykkelens posisjon når som helst og rapportere tyveri direkte i appen.Vårt team vil veilede deg i gjennfinning av sykkelen din.

Den kan spores inntil 100 meter under bakken.
Den kommer med intergrert batteri som varer i ca 8 uker selv om kabel til trackeren klippes.
Trackeren ligger gjemt inne i sykkelen,  når du bruker sykkelen regelmessig, så er alltid bikefinder oppladet på sykkelen. 

Bikefinder har den høyeste gjenfinningsraten og gjør alt for å få sykkelen raskt tilbake til kunden i samarbeid med kunde politi og Tryg Forsikring.

Andre produkter

Sale!

Ekstra lang arm

Opprinnelig pris var: kr 2500.Nåværende pris er: kr 1990.

Sale!

Tektro hydrauliske bremser HD-M285, et sett.

Opprinnelig pris var: kr 469.Nåværende pris er: kr 399.

Sale!

CROSSWAY 20

Opprinnelig pris var: kr 8499.Nåværende pris er: kr 7999.

Ønsker du gode tilbud og oppdateringer fra oss?

Meld deg på vårt nyhetsbrev